A keresett program nincs az adatbázisban
További programok 

Épp tart
1 hete 5 napja | Beküldte: G. Zoli
Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár

Ismét elérkezett az év legszebb ünnepi időszaka, amikor környezetünket és lelkünket is díszbe öltöztetve sokkal inkább odafigyelünk egymásra. A Városháza parkban megrendezett Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár idén küldetésének választotta, hogy felhívja a figyelmet arra, miként lehet családban, közösségben felelősséggel és szeretetben élni.

 32
 0
 0
Ma kezdődik
6 napja 4 órája | Beküldte: G. Zoli
RICSE, RICSE, BEATRICE – Rock hórukk két felvonásban

Nagy Feró és a Beatrice zenekar története áll a rock musical középpontjában, mely mostanra már rocktörténeti csemege. Nagy Feró évtizedeken keresztül folyamatosan meg tudott újulni, magas művészi színvonalon valósította meg zenei elképzeléseit.Személyisége alkalmas arra, hogy a magyar hőst, az egyszerű „nép fiát” tárja a nézők elé

 36
 0
 0
Ma kezdődik
2 hete 6 napja | Beküldte: G. Zoli
Total Dance Festival- Circus

A nagy sikerű Balatoni Retro Láz után, nem kell sokat várnod, hiszen november 25-én a Total Dance Festival csapata ismét egy felejthetetlen éjszakát tartogat számodra, látványos show-val és a te legnagyobb kedvenceid is a színpadra lépnek! Ne habozz, hiszen a legutóbbi Hungexpo-s bulira pillanatok alatt elfogytak az extra kedvezményes...

 73
 0
 0
A kezdésig még 5 nap van
1 hete 1 napja | Beküldte: G. Zoli
Indul a bakterház

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt. "

 14
 0
 0
A kezdésig még 6 nap van
2017.10.16 19:53 | Beküldte: G. Zoli
M2 Télapó Expressz

Már szinte hagyomány: közelegnek az ünnepek, és ez egyet jelent azzal, hogy az M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén, hogy elvigye a gyerekeket és családjukat a Vasúttörténeti Parkba.

 29
 0
 0
A kezdésig még 16 nap van
1 hete 1 napja | Beküldte: G. Zoli
Mary Poppins a Madách Színházban

Mary Poppins mágikus erejű figuráját, a gyerekirodalom felejthetetlen dadusának alakját az ausztráliai születésű angol Pamela Lyndon Travers, újságíró, színésznő, táncosnő találta ki. Évtizedeken át írta, regénnyé, sőt regénysorozattá formálta az epizódokat, még 90 évesen is dolgozott rajta.

 11
 0
 0
A kezdésig még 19 nap van
5 napja 8 órája | Beküldte: G. Zoli
Excelsior Karácsony 2017

A Jézuska biztosan hoz szép karácsonyfát és finom forralt bort, téged arra kérünk, hogy a társaságod mellett egy kis süteménnyel, ropogtatni valóval, egyéb itókával emeld az ünnep fényét! Idén is sok szeretettel várjuk minden kedves Klubtársunkat az Excelsior karácsonyi ünnepségére!

 9
 0
 0
A kezdésig még 33 nap van
3 hete 1 napja | Beküldte: G. Zoli
OMEGA 55 - Jubileumi Szuperkoncert

Az Omega velünk élő történelem. 55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán?

 18
 0
 0
A kezdésig még 36 nap van
2 hete 1 napja | Beküldte: G. Zoli
Szilveszteri éjszakai túra a Mátrában

13. alkalommal idén is nagy szeretettel és egy kis meglepetéssel várunk mindenkit szilveszter éjjelén, hogy egy vidám, közös túrázással búcsúztassuk az óévet, és köszöntsük az újesztendőt. Ahogy az előző években, a cél most is éjfélre a Cseplye-tetőn lenni, ahonnan az újév köszöntése után megtekintjük a város és a környék tűzijátékait.

 11
 0
 0
Hírdetés

Kiemelt programajánlóProgramnaptárUtazási infoHírdetés